Последние новости

14:58
Із самого ранку на будівельному об’єкті біля магазину «Казка» триває робота. На місці співробітники підрядної організації, представники УКБ ЮМР, газової служби та секретар міської ради Ігор Чугунніков
14:59
🏆19-річний южненський байдарочник Владислав ВОЛОШИН (тренери – Сергій МАЛЬКОВ, Сергій ЧЕРНИШОВ) став переможцем Кубка України та відправиться на олімпійський відбір!🇺🇦
17:53
В Южненській громаді планують додати ще 1,2 мільйона гривень на виплати неповнолітніх дітей полеглих Героїв🇺🇦
14:27
Петиція про присвоєння звання Героя України южненцю МАЗУРОВУ СЕРГІЮ набрала необхідну кількість голосів.
09:14
🇺🇦🏆 ЗАВОДЧАНИН ВИБОРОВ ЗОЛОТО НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ ІЗ СУДНОМОДЕЛІЗМУ
09:58
💨🌳Сильний вітер повалив дерево в Южному
08:13
🚣🏻19-річний южненський веслувальник – один з головних претендентів на участь в олімпійському відборі
13:35
“Соціальний” автобус в Южному курсуватиме за новим графіком
20:58
Ракетний удар зруйнував ємності з агропродукцією, яка мала йти на експорт до країн Азії та Африки, повідомили у Міністерстві відновлення України.
17:26
В Южному співробітники КП «Екосервіс» висадили 3000 квітів у різних локаціях нашого міста
15:17
Засідання комісії в Южненській громаді: результати обговорення плати за землю
08:17
Южненська громада отримала 140 ноутбуків від ЮНІСЕФ!
15:41
Сьогодні в Южному відбулося засідання атестаційної комісії
15:35
В Южному відбулася робоча зустріч з представниками центру зайнятості та КП “Южненське узбережжя”
09:14
АТ «ОПЗ» ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ
13:05
🚑В Южному працюватиме мобільна медична бригада: місцеві можуть отримати безкоштовні послуги
10:30
Южненські спортсмени посіли призові місця на Чемпіонаті України з вільної боротьби
09:43
В Южному провели інтелектуальну гру-вікторину (ФОТО)
09:18
🇺🇦 12 квітня у Чернівцях відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад, в якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський.
19:34
Служба зайнятості Южного сприяє компанії«Робота для ВПО: ти потрібен!»
10:38
Верховна Рада ухвалила закон про мобілізацію. Що він передбачає?
11:43
Одеса відзначає 80-ту річницю звільнення від нацистських окупантів
08:04
🕯️ГРОМАДА ПРОЩАЄТЬСЯ З ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ…
16:26
Благодійний фонд «Серце Южного» продовжує робити добрі справи
20:13
В Южненській громаді з’явився молодіжний простір
10:28
Южненська громада провела в останню путь загиблого військового Анатолія Пашали
08:33
Комітет Верховної Ради підтримав перейменування семи міст
09:29
В Одеській області викрили схему ухилення від служби шляхом довідок
18:53
Створення е-кабінету, “зникнення” обмежено придатних та зниження призовного віку: президент підписав низку законів
09:00
Дитячий садок в Южному відкриває набір дітей на наступний навчальний рік
Больше новостей

Готель «Елада» в Южному відновив роботу під новим керівництвом (фото)

Фото / Новости Южного
271
0

Після тривалої паузи готель «Елада» відновив свою роботу. Нагадаємо, що об’єкт у 2022 році був переданий разом з ФСК «Олімп» з державної власності у комунальну на баланс Южненської ОТГ. В грудні Фонд комунального майна міськради виставив на аукціон право оренди семиповерхового готелю. Перші два рази торги не відбулися через відсутність учасників. З третьої спроби (6 лютого 2023 року) торги відбулися у голландському форматі, заявку на участь подав один претендент, який став переможцем і отримав право орендувати готель впродовж п’яти років. Стартова ціна лоту раніше була знижена на 50 відсотків і склала на момент другого і третього аукціону – 249 757 гривень з ПДВ. Таку суму в бюджет громади має виплачувати щомісячно орендар.

В понеділок, 13 березня, журналістка Yuzhny.info поспілкувалася з керуючою готелем. Привітна та завзята підприємниця Марина, яка приїхала в наше місто з Миколаєва, показала нам декілька готельних номерів, зимовий сад та розповіла про труднощі, з якими довелося зіштовхнутися в процесі роботи, а також поділилася планами щодо розвитку «Елади» в майбутньому. Марина вже має досвід роботи в готельному бізнесі і опікується наразі декількома такими об’єктами.

«Я можу з нуля зробити проєкт готелю в архітектурній програмі і потім його сама збудувати та запустити в роботу. Коли бачиш, що можеш щось зробити на краще, пробуєш, ризикуєш, так це важко, ми думали, що все буде трохи інакше, тому що, коли в лютому потрапили всередину будівлі, тут знаходитись було практично неможливо через сильний холод. Тут багато проблем, в тому числі щодо комунальних платіжок, зараз йде процес вирішення, яким чином їх сплачувати, бо, виставляючи такий об’єкт на продаж, про це не подумали. З цього питання нам дуже допомагають фахівці міськради і шукають вихід з ситуації. Фонд готельних номерів вже застарілий, меблі потребують оновлення. Коли в перший день я сюди приїхала, ліфти тут працювали, через два дні вони зламались. Проблем безліч, роботи дуже багато, мені шкода, що цей дивовижний об’єкт в такому стані. Але тут дуже атмосферно і ми хочемо розвивати цей готель. Я зараз живу тут, працюю 24/7 і, коли зранку прокидаюся і бачу чудовий цей вид – усвідомлюю, на скільки тут гарно і затишно. В нас вже працює кафе, проводяться заняття з фітнесу, поступово запускаємо медичний центр. Ми хочемо, аби тут в Южному був свій маленький Трускавець на півдні. У «Елади» та «Олімпа» є та база, яку можна дати півдню України, щоб тут люди мали змогу пройти реабілітацію, відпочити, провести спортивні збори, змагання та багато іншого», – розповіла Марина, керуюча готелем.

В «Еладі» вже відновило роботу кафе, доступні готельні номери різних рівнів. Крім того, адміністраторка медичного центру Аріна розповіла нам, що можна отримати послуги масажиста, косметолога, а також гідропроцедури: душ Шарко; ванни (перлинні, скипидарні, хвойні, бішофітні). Щодо масажу, наразі доступні такі його види: дитячий, класичний, масаж обличчя, лімфодренажний, антицелюлітний, вакуумно-роликовий, загальний, терапевтичний, масаж ступнів/рук, масаж шийно-грудного відділу, антивіковий масаж «Клеопатра». В найближчих планах нового орендаря – розширити спектр послуг для відвідувачів.

«Нам тут зустрілися чудові люди, професіонали. Наша масажистка з Куп’янська, у цієї жінки золоті руки. Медсестри в нас місцеві – вони теж знахідка, бо добре знаються на обладнані, їх люблять люди, в них вже є своя клієнтська база. Ми зберегли і поновили на посаді багато тих працівників, які тут працювали раніше, в основному всі вони місцеві, але взяти абсолютно всіх зараз звичайно не вдасться. Ми ще будемо добирати штат, проте трохи згодом. Ми вже зараз готуємося до літнього сезону, в нас є намічені плани, але поки що не розкриваємо деталей, працюємо над тим, аби запропонувати нашим відвідувачам дещо цікаве. Де поплавати, позасмагати – продумаємо і створимо гарні комфортні умови і для містян, і для гостей громади. Якщо говорити про готельні номери, зараз одномісний коштує 800 гривень (наразі діє знижка), 1000 гривень – номер «стандарт», найдорожчий «президентський» – 2500 гривень. Номери «люкс» в нас є за декількома категоріями: одно- та двокімнатні (1400 і 1600 гривень). Є номери з великими гідромасажними ваннами, з саунами. Я цей готель бачу як комплекс, наприклад, медцентр може бути відкритий не тільки для тих, хто проживає в готелі, а й для всіх містян і гостей з інших регіонів. Або ж людина хоче прийти випити горнятко запашної кави та поласувати смачним десертом, не обов’язково їй знімати номер в готелі, вона має право також на рівні з іншими прийти в наше кафе і провести тут гарно час. До нас вже приходять перші відвідувачі, ми всім раді. Тут також можна проводити і весільні церемонії, і відзначати святкові дати, проводити зустрічі, концерти і т.д. Якщо запустити все комплексно, той цей об’єкт буде успішно пливти і не тонути», – запевнила Марина, керуюча готелем «Елада».

Дізнатися більш детальну інформацію щодо роботи та послуг готельного комплексу «Елада» (площа Перемоги, 2) можна за номером телефону: 093-583-63-71. Слідкувати за оновленнями, знижками та діючими спектром послуг можна на сторінці «Елади» вhttps://www.instagram.com/eladahotel.

0 комментариев

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.