Последние новости

14:58
Із самого ранку на будівельному об’єкті біля магазину «Казка» триває робота. На місці співробітники підрядної організації, представники УКБ ЮМР, газової служби та секретар міської ради Ігор Чугунніков
14:59
🏆19-річний южненський байдарочник Владислав ВОЛОШИН (тренери – Сергій МАЛЬКОВ, Сергій ЧЕРНИШОВ) став переможцем Кубка України та відправиться на олімпійський відбір!🇺🇦
17:53
В Южненській громаді планують додати ще 1,2 мільйона гривень на виплати неповнолітніх дітей полеглих Героїв🇺🇦
14:27
Петиція про присвоєння звання Героя України южненцю МАЗУРОВУ СЕРГІЮ набрала необхідну кількість голосів.
09:14
🇺🇦🏆 ЗАВОДЧАНИН ВИБОРОВ ЗОЛОТО НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ ІЗ СУДНОМОДЕЛІЗМУ
09:58
💨🌳Сильний вітер повалив дерево в Южному
08:13
🚣🏻19-річний южненський веслувальник – один з головних претендентів на участь в олімпійському відборі
13:35
“Соціальний” автобус в Южному курсуватиме за новим графіком
20:58
Ракетний удар зруйнував ємності з агропродукцією, яка мала йти на експорт до країн Азії та Африки, повідомили у Міністерстві відновлення України.
17:26
В Южному співробітники КП «Екосервіс» висадили 3000 квітів у різних локаціях нашого міста
15:17
Засідання комісії в Южненській громаді: результати обговорення плати за землю
08:17
Южненська громада отримала 140 ноутбуків від ЮНІСЕФ!
15:41
Сьогодні в Южному відбулося засідання атестаційної комісії
15:35
В Южному відбулася робоча зустріч з представниками центру зайнятості та КП “Южненське узбережжя”
09:14
АТ «ОПЗ» ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ
13:05
🚑В Южному працюватиме мобільна медична бригада: місцеві можуть отримати безкоштовні послуги
10:30
Южненські спортсмени посіли призові місця на Чемпіонаті України з вільної боротьби
09:43
В Южному провели інтелектуальну гру-вікторину (ФОТО)
09:18
🇺🇦 12 квітня у Чернівцях відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад, в якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський.
19:34
Служба зайнятості Южного сприяє компанії«Робота для ВПО: ти потрібен!»
10:38
Верховна Рада ухвалила закон про мобілізацію. Що він передбачає?
11:43
Одеса відзначає 80-ту річницю звільнення від нацистських окупантів
08:04
🕯️ГРОМАДА ПРОЩАЄТЬСЯ З ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ…
16:26
Благодійний фонд «Серце Южного» продовжує робити добрі справи
20:13
В Южненській громаді з’явився молодіжний простір
10:28
Южненська громада провела в останню путь загиблого військового Анатолія Пашали
08:33
Комітет Верховної Ради підтримав перейменування семи міст
09:29
В Одеській області викрили схему ухилення від служби шляхом довідок
18:53
Створення е-кабінету, “зникнення” обмежено придатних та зниження призовного віку: президент підписав низку законів
09:00
Дитячий садок в Южному відкриває набір дітей на наступний навчальний рік
Больше новостей

Клич на “Сич”: в Южному колишня волейболістка провела з дітьми благодійну акцію (фото)

Фото / Новости Южного
91
0

Колишня волейболістка, яка виступала в складі збірної України впродовж 15 років, Ірина Трушкіна, разом зі своїми дітьми, Марком та Тимуром, та другом старшого сина Матвієм в неділю, 3 березня, в центрі міста провели благодійну акцію під умовною назвою “Клич на “Сич”. Її учасники пройшлися від площі Перемоги вздовж проспекту Миру, пропонуючи містянами до продажу домашню випічку: пиріг з агрусом, тортик зі згущеними молоком та горішками, десерт «Ведмедик». Здебільшого южненці відгукнулися на таку благодійну ініціативу, дехто навіть, не купуючи смаколик, давав гроші, аби долучитися до доброї справи. Спортсменка на своїй сторінці в Instagram нещодавно оголосила збір і має на меті накопичити за підтримки небайдужих людей 20 тисяч гривень, аби долучити ці кошти до іншого більш масштабного збору, який проводить компанія Projector (збирає 2 млн гривень на БПЛА “Сич” для ССО, такий український безпілотник здатен здійснювати розвідку та удари у тилу окупантів).

Ірина Трушкіна: «В мене є золота моя друга мама, моя свекрушенька, я запитала в неї, чи не складно їй буде спекти щось смачне для нашої акції. Вона підтримала мою ідею, я ніколи нічого не продавала, досвіду, як це робити, не маю, але, що не зробиш заради наших хлопців? Я не сором’язлива, але не знала, як правильно підійти до людей, запропонувати їм тістечка, а, коли ще у візочку в тебе мала дитина, це ускладнює процес, але старший син зі своїм другом дуже допомогли. Наші люди гинуть, їм потрібно допомагати, мінімальний донат – це вже результат, потроху таким чином рухається збір, дуже хочеться назбирати необхідну суму, аби якнайшвидше наші бійці змогли отримати цей БПЛА.

Я через Instagram вирішила долучитися й стати частинкою чудової справи та суперідеї. Чому супер? Тому що кожен з нас може обрати певну суму й відкрити свій власний збір, залучивши свою таку різну, але обʼєднану ненавистю до одного противника, аудиторію. На даний момент вже зібрана третина суми і я щиро вдячна кожному, хто вже долучився. Кожен, хто бачить цей пост, будь ласка, киньте на мою банку “Клич на “Сич” хоча б по 20 гривень, розумію, що для багатьох зараз скрутний час, але закликаю думати про тих, хто там, на передовій, в набагато гірших умовах. Також маю пропозицію для тих, кому цікавий волейбол, хто новачок або тільки стає на шлях професіонала, за донат більше 300 гривень, проведу консультацію з тих питань, які виникають».

З необхідних 20 тисяч гривень на банку Ірині Трушкіній люди задонатили 16 тисяч 763 гривні (станом на 10:00 понеділка, 4 березня), а в результаті проведеної акції в Южному завдяки продажу смаколиків, вдалося зібрати 2 670 гривень. Всі, хто бажає долучитись до збору, можуть внести пожертву за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/ADS5XvKuJX

БПЛА «Сич» — це українська розробка. Спочатку її презентували як розвідувальний дрон, пізніше модифікували, і зараз він використовується як ударно-розвідувальний. Українські спецпризначенці ефективно використовують його, щоб знищувати як живу силу, так і бронетехніку ворога. Апарат має додаткові системи захисту, щоб бути менш вразливим для ворожих систем радіоелектронної боротьби, це перевага цього безпілотного літального апарату.

0 комментариев

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.