Последние новости

15:19
У травні 2024 року продовжать отримувати виплати на проживання ті внутрішньо переміщені особи (ВПО), кому вони призначені автоматично, і ті, хто писав заяву на їхнє продовження.
09:45
В одному так званому «ЗМІ» зʼявилося гарне політичне гасло «ЮЖНЕНСЬКІ ДЕПУТАТИ РАЗОМ ІЗ НАРДЕПОМ ВИБОРЮЮТЬ НАЗВУ «ПІВДЕННЕ». І хто ж ці депутати?
15:45
В Южному відкрився “дзеркальний туалет”
13:50
В ДП «МТП «Південний» провели масштабне навчання з ліквідації надзвичайної ситуації – гасіння пожежі внаслідок обстрілу
14:58
Із самого ранку на будівельному об’єкті біля магазину «Казка» триває робота. На місці співробітники підрядної організації, представники УКБ ЮМР, газової служби та секретар міської ради Ігор Чугунніков
14:59
🏆19-річний южненський байдарочник Владислав ВОЛОШИН (тренери – Сергій МАЛЬКОВ, Сергій ЧЕРНИШОВ) став переможцем Кубка України та відправиться на олімпійський відбір!🇺🇦
17:53
В Южненській громаді планують додати ще 1,2 мільйона гривень на виплати неповнолітніх дітей полеглих Героїв🇺🇦
14:27
Петиція про присвоєння звання Героя України южненцю МАЗУРОВУ СЕРГІЮ набрала необхідну кількість голосів.
09:14
🇺🇦🏆 ЗАВОДЧАНИН ВИБОРОВ ЗОЛОТО НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ ІЗ СУДНОМОДЕЛІЗМУ
09:58
💨🌳Сильний вітер повалив дерево в Южному
08:13
🚣🏻19-річний южненський веслувальник – один з головних претендентів на участь в олімпійському відборі
13:35
“Соціальний” автобус в Южному курсуватиме за новим графіком
20:58
Ракетний удар зруйнував ємності з агропродукцією, яка мала йти на експорт до країн Азії та Африки, повідомили у Міністерстві відновлення України.
17:26
В Южному співробітники КП «Екосервіс» висадили 3000 квітів у різних локаціях нашого міста
15:17
Засідання комісії в Южненській громаді: результати обговорення плати за землю
08:17
Южненська громада отримала 140 ноутбуків від ЮНІСЕФ!
15:41
Сьогодні в Южному відбулося засідання атестаційної комісії
15:35
В Южному відбулася робоча зустріч з представниками центру зайнятості та КП “Южненське узбережжя”
09:14
АТ «ОПЗ» ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ
13:05
🚑В Южному працюватиме мобільна медична бригада: місцеві можуть отримати безкоштовні послуги
10:30
Южненські спортсмени посіли призові місця на Чемпіонаті України з вільної боротьби
09:43
В Южному провели інтелектуальну гру-вікторину (ФОТО)
09:18
🇺🇦 12 квітня у Чернівцях відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад, в якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський.
19:34
Служба зайнятості Южного сприяє компанії«Робота для ВПО: ти потрібен!»
10:38
Верховна Рада ухвалила закон про мобілізацію. Що він передбачає?
11:43
Одеса відзначає 80-ту річницю звільнення від нацистських окупантів
08:04
🕯️ГРОМАДА ПРОЩАЄТЬСЯ З ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ…
16:26
Благодійний фонд «Серце Южного» продовжує робити добрі справи
20:13
В Южненській громаді з’явився молодіжний простір
10:28
Южненська громада провела в останню путь загиблого військового Анатолія Пашали
Больше новостей

В Южному озвучили, які ремонти планують провести в цьому році

Новости Южного
184
0

Реконструкція проїжджої частини за Палацом культури «Дружба» була на фінальному етапі ще в кінці 2021 року, проте досі роботи так і не завершили. Через введення воєнного стану ремонт був “заморожений”, так як фінансувати цей вид робіт було на той час заборонено. Зараз це стало можливим завдяки змінами, які були внесені у відповідну Постанову Кабміну. Тоді вартість робіт оцінювалась в 5,9 млн гривень (підрядник «Юж Строй Компані»). Через різке зростання цін на будівельні матеріали, тепер доведеться відкориговувати кошторис, після цього треба буде проводити новий тендер. Відновити ремонт цієї ділянки дороги планується в середині цього року. Про це в інтерв’ю Yuzhny.info 24 квітня повідомив заступник міського голови-начальник управління ЖКГ Дмитро Любівий. Крім того, він розповів, які ще ремонтні роботи мають намір провести в Южному цьогоріч.

«Відбулися зміни в Постанові Кабміну, тому цьогоріч в нас з’явилась можливість фінансувати з місцевого бюджету капітальний ремонт доріг, а не лише поточний ямковий. Зараз готуємо необхідні документи. На жаль, ділянки дороги біля «Укрпошти», другої школи, першого та другого дитсадків розриті і не завершені. Це завдає незручності і для водіїв, і для пішоходів. Минулого року нам на законодавчому рівні не дозволялось фінансувати цей вид робіт. За цей час суттєво змінилися ціни, тому підрядні організації не зможуть завершити роботи на тих умовах, які були прописані в договорі в 2021 році. Тому зараз проводимо роботу з підрядниками по декільком об’єктам, аби вони усунули всі недоліки та дефекти, які є на їхніх будівельних майданчиках, в тому числі це зараз робиться на ділянці дороги за ПК, аби в подальшому розірвати з ними договори. Потім буде проведене коригування вартості робіт і оголошено нові тендери на завершення ремонтів.

Зараз за ПК підрядник приводить у відповідність пішохідні доріжки. Ми плануємо завершити два великих проїзди, а також дитячі майданчики в парку Приморський і у дворі будинків по проспекту Григорівського Десанту 12 і 14 завершити. На жаль, щодо вулиці Приморської поки питання не розглядається, ремонт дороги по цій вулиці ще до повномасштабної війни коштувала дорого, майже 12 млн гривень, в теперішній час ця цифра значно збільшилась, тому поки цей вид робіт ми відтермінували на кінець року і рішення щодо вулиці Приморської буде прийматися з огляду на поточну ситуацію. Також хочу повідомити, що в нас нарешті почнеться ремонт покрівлі 3 школи (ділянка над спортивною залою) та в дитсадку, що біля поліклініки, це ті ремонти, які ми не змогли здійснити в 2022 році», – розповів Дмитро Любівий.

0 комментариев

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.