Последние новости

12:39
До уваги споживачів м. Южне!
13:15
Сьогодні в Южному відбувся мітинг – реквієм, приурочений до Дня Пам’яті та примирення у МПК «Дружба».
12:39
🕯️Сьогодні на еспланаді памʼяті відкрили ще дві конструкції зі світлинами наших полеглих захисників.
22:11
Кабмін виділив Фонду державного майна 168 млн гривень на утримання аміакопроводу Тольятті-Одеса в належному стані.
15:47
19 квітня близько 15:00 години було завдано удару балістичною ракетою по сінгапурському агропромисловому підприємстві на Одещині, яке спеціалізується на виготовлені та перевалці рослинних олій
11:13
Благодійний Фонд «Серце Южного» роздав пасочки на святкування Великодня декільком бригадам
07:39
Інспектори Одеське районне управління ГУ ДСНС України в Одеській області провели заняття в Новобілярській гімназії Южненської міської ради Одеського району Одеської області.
13:27
ДП “МТП “Південний” вітає свою колегу, Олену САМУНЬ, із важливою подією у її житті – виходом першої поетичної збірки під назвою «Відблиски»!
10:24
💫 З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаємо! Великдень 2024
15:31
Центром професійного розвитку педагогічних працівників було організовано проведення першого конкурсу VI обласного фестивалю «Педагогічна надія Одещини» на територіальному рівні
15:19
У травні 2024 року продовжать отримувати виплати на проживання ті внутрішньо переміщені особи (ВПО), кому вони призначені автоматично, і ті, хто писав заяву на їхнє продовження.
09:45
В одному так званому «ЗМІ» зʼявилося гарне політичне гасло «ЮЖНЕНСЬКІ ДЕПУТАТИ РАЗОМ ІЗ НАРДЕПОМ ВИБОРЮЮТЬ НАЗВУ «ПІВДЕННЕ». І хто ж ці депутати?
15:45
В Южному відкрився “дзеркальний туалет”
13:50
В ДП «МТП «Південний» провели масштабне навчання з ліквідації надзвичайної ситуації – гасіння пожежі внаслідок обстрілу
14:58
Із самого ранку на будівельному об’єкті біля магазину «Казка» триває робота. На місці співробітники підрядної організації, представники УКБ ЮМР, газової служби та секретар міської ради Ігор Чугунніков
14:59
🏆19-річний южненський байдарочник Владислав ВОЛОШИН (тренери – Сергій МАЛЬКОВ, Сергій ЧЕРНИШОВ) став переможцем Кубка України та відправиться на олімпійський відбір!🇺🇦
17:53
В Южненській громаді планують додати ще 1,2 мільйона гривень на виплати неповнолітніх дітей полеглих Героїв🇺🇦
14:27
Петиція про присвоєння звання Героя України южненцю МАЗУРОВУ СЕРГІЮ набрала необхідну кількість голосів.
09:14
🇺🇦🏆 ЗАВОДЧАНИН ВИБОРОВ ЗОЛОТО НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ ІЗ СУДНОМОДЕЛІЗМУ
09:58
💨🌳Сильний вітер повалив дерево в Южному
08:13
🚣🏻19-річний южненський веслувальник – один з головних претендентів на участь в олімпійському відборі
13:35
“Соціальний” автобус в Южному курсуватиме за новим графіком
20:58
Ракетний удар зруйнував ємності з агропродукцією, яка мала йти на експорт до країн Азії та Африки, повідомили у Міністерстві відновлення України.
17:26
В Южному співробітники КП «Екосервіс» висадили 3000 квітів у різних локаціях нашого міста
15:17
Засідання комісії в Южненській громаді: результати обговорення плати за землю
08:17
Южненська громада отримала 140 ноутбуків від ЮНІСЕФ!
15:41
Сьогодні в Южному відбулося засідання атестаційної комісії
15:35
В Южному відбулася робоча зустріч з представниками центру зайнятості та КП “Южненське узбережжя”
09:14
АТ «ОПЗ» ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ
13:05
🚑В Южному працюватиме мобільна медична бригада: місцеві можуть отримати безкоштовні послуги
Больше новостей

В травні в Южненській ОТГ виплатили соцдопомогу на 1,1 млн гривень: хто отримав виплати

Новости Южного
120
0

На офіційному сайті Южненської міськради 6 червня оприлюднили звіт щодо виконання Програми соціального захисту окремих категорій населення Южненської ОТГ за травень цього року. У звіті повідомляється,  що загальна сума фінансування  в минулому місяці становить – 1 млн 178 тисяч гривень. Всього отримали матеріальну допомогу за травень 259 осіб.

Зазначається, що 16 травня відбулось засідання  Координаційної ради  з  питань  соцзахисту малозабезпечених та інших незахищених верств населення нашої громади, на якому були розглянуті та прийнятті рішення стосовно надання фінансової допомоги за рахунок місцевого бюджету за  такими напрямками:


Надання одноразової матеріальної допомоги громадянам громади, яким  виповнилося  80, 90, 100 років. У травні виплати отримали 7 осіб на загальну суму 11 тис. грн з них: 90 років – 1 особа (розмір допомоги становить 2 тис. грн на одну особу), 80 років – 6 осіб, розмір допомоги становить 1,5 тис. грн)
Надання щорічної одноразової матеріальної допомоги особам, яким виповнюється 91 та більше років, на привітання з днем народження. Такий вид допомоги отримали 3 особи, яким виповнилося 93 роки на загальну суму 3 тис. грн (розмір допомоги становить 1 тис. грн).
Надання  одноразової матеріальної  допомоги  згідно із заявами  громадян. Таких в травні 13 осіб, загальна сума фінансування 39 тис. грн (розмір допомоги становить 3 тис. грн на одну особу).
Розгляд відповідного комплекту документів щодо надання одноразової матеріальної допомоги особам, які опинилися та перебувають в дуже складних життєвих обставинах та не в змозі подолати їх самостійно – 15 осіб. Загальну сума виплат становить 380 тис. грн.
Надання одноразової матеріальної допомоги при народженні дитини, в т.ч. на дитину, яка була усиновлена, на вирішення соціально-побутових потреб дитини – 12 осіб, загальна сума 180 тис. грн, з них: 4 особи отримали фінансування на першу дитину (10 тис. грн), 4 особи на другу дитину (15 тис. грн), 4 особи на третю дитину (20 тис. грн). Хлопчиків – 6, дівчат – 6, з с. Сичавка – 2 особи.
Надання одноразової матеріальної допомоги особам з інвалідністю І групи за умови перебування на обліку в ЄДАРП на вирішення соціально-побутових потреб в травні передбачено  2 особам  на загальну суму 3 тис. грн (розмір допомоги становить 1,5 тис. грн).
Надання одноразової матеріальної  допомоги  громадянам з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дитини (до 18 років з багатодітних сімей –  612 дітей отримали виплати на загальну суму 307 тис. грн, в тому числі з смт Нові Біляри – 9 осіб, з с. Сичавка – 9 осіб.
Надання одноразової матеріальної допомоги на поховання деяких категорій громадян (відповідно до Постанови КМУ від 31.01.2007 року № 99) – 1 особа на загальну суму 5 тис. грн.
Про надання одноразової матеріальної допомоги пораненим військовослужбовцям ЗСУ, СБУ, МВС та інших формувань, визначених згідно з мобілізаційними планами, сім’ям загиблих (померлих) військовослужбовців. В травні цей вид матеріальної допомоги отримали 7 осіб на загальну суму 250 тис. грн, з них: на загиблого (померлого) чоловіка 3 особи (розмір допомоги становить 30 тис. грн на сім’ю), 4 особи поранені, загальний розмір допомоги становить 160 тис. грн (на одну особу 40 тис. грн).

0 комментариев

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.