Последние новости

15:50
Колектив ДП «МТП «Південний» долучився до святкування Дня вишиванки
11:41
На всеукраїнські змагання «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ» з баскетболу представляти Одещину їдуть суперсильні «Гепарди» ліцею №3 «Авторської школи М.П.Гузика» (місто Южне) та «Імператорські пінгвіни» Ізмаїльського ліцею №6.
10:36
Стартує новий сезон Молодіжної ліги України з баскетболу серед чоловічих та жіночих команд
17:48
Пліч-о-пліч шкільні ліги Одещини: Емоції зашкалюють!⛹🏻‍♂⛹🏻‍♂⛹🏻‍♂
16:30
В Южному відбувся святковий концерт приурочений до міжнародного “Дня матері”
19:25
Закон про мобілізацію набуде чинності вже цієї суботи – 18-го травня, що потрібно знати та чого очікувати військовозобов’язаним
12:59
⚓️ 45 млн тонн вантажів експортовано Українським коридором до 44 країн світу.
20:28
🏦Програма «ВЛАСНА СПРАВА» – це реальність і вона працює!
12:39
До уваги споживачів м. Южне!
13:15
Сьогодні в Южному відбувся мітинг – реквієм, приурочений до Дня Пам’яті та примирення у МПК «Дружба».
12:39
🕯️Сьогодні на еспланаді памʼяті відкрили ще дві конструкції зі світлинами наших полеглих захисників.
22:11
Кабмін виділив Фонду державного майна 168 млн гривень на утримання аміакопроводу Тольятті-Одеса в належному стані.
15:47
19 квітня близько 15:00 години було завдано удару балістичною ракетою по сінгапурському агропромисловому підприємстві на Одещині, яке спеціалізується на виготовлені та перевалці рослинних олій
11:13
Благодійний Фонд «Серце Южного» роздав пасочки на святкування Великодня декільком бригадам
07:39
Інспектори Одеське районне управління ГУ ДСНС України в Одеській області провели заняття в Новобілярській гімназії Южненської міської ради Одеського району Одеської області.
13:27
ДП “МТП “Південний” вітає свою колегу, Олену САМУНЬ, із важливою подією у її житті – виходом першої поетичної збірки під назвою «Відблиски»!
10:24
💫 З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаємо! Великдень 2024
15:31
Центром професійного розвитку педагогічних працівників було організовано проведення першого конкурсу VI обласного фестивалю «Педагогічна надія Одещини» на територіальному рівні
15:19
У травні 2024 року продовжать отримувати виплати на проживання ті внутрішньо переміщені особи (ВПО), кому вони призначені автоматично, і ті, хто писав заяву на їхнє продовження.
09:45
В одному так званому «ЗМІ» зʼявилося гарне політичне гасло «ЮЖНЕНСЬКІ ДЕПУТАТИ РАЗОМ ІЗ НАРДЕПОМ ВИБОРЮЮТЬ НАЗВУ «ПІВДЕННЕ». І хто ж ці депутати?
15:45
В Южному відкрився “дзеркальний туалет”
13:50
В ДП «МТП «Південний» провели масштабне навчання з ліквідації надзвичайної ситуації – гасіння пожежі внаслідок обстрілу
14:58
Із самого ранку на будівельному об’єкті біля магазину «Казка» триває робота. На місці співробітники підрядної організації, представники УКБ ЮМР, газової служби та секретар міської ради Ігор Чугунніков
14:59
🏆19-річний южненський байдарочник Владислав ВОЛОШИН (тренери – Сергій МАЛЬКОВ, Сергій ЧЕРНИШОВ) став переможцем Кубка України та відправиться на олімпійський відбір!🇺🇦
17:53
В Южненській громаді планують додати ще 1,2 мільйона гривень на виплати неповнолітніх дітей полеглих Героїв🇺🇦
14:27
Петиція про присвоєння звання Героя України южненцю МАЗУРОВУ СЕРГІЮ набрала необхідну кількість голосів.
09:14
🇺🇦🏆 ЗАВОДЧАНИН ВИБОРОВ ЗОЛОТО НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ ІЗ СУДНОМОДЕЛІЗМУ
09:58
💨🌳Сильний вітер повалив дерево в Южному
08:13
🚣🏻19-річний южненський веслувальник – один з головних претендентів на участь в олімпійському відборі
13:35
“Соціальний” автобус в Южному курсуватиме за новим графіком
Больше новостей

В Южному розпочалось громадське обговорення щодо присвоєння лікарні імені Романа Лиманського

Новости Южного
132
0

Южненська міськрада ввечері 10 липня на своїй сторінці у Facebook повідомила про початок проведення громадського обговорення пропозиції щодо присвоєння комунальному некомерційному підприємству «Южненська міська лікарня» імені Романа Васильовича Лиманського, враховуючи його значний особистий внесок у будівництво, розбудову та модернізацію цього медичного закладу.

Пропозицію про найменування КНП «Южненська міська лікарня» на честь Романа Васильовича вніс трудовий колектив медзакладу (протокол № 6 від 12.06.2023 р.).

Пропонується викласти повну назву підприємства: Комунальне некомерційне підприємство «Южненська міська лікарня імені Р.В. Лиманського» (скорочено «КНП «ЮМЛ ім. Р.В. Лиманського»).

Громадське обговорення буде проходити у формі електронної консультації з 10 липня до 11 вересня поточного року (включно). Відповідальна за проведення обговорення Вероніка Клімова, начальниця відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, (04842) 3-30-03, 3-30-01.

Висловити пропозиції (зауваження) можна в коментарях за допомогою сервісу електронної платформи за посиланням https://consult.e-dem.ua/consultations/609.

Нагадаємо, життя Романа Васильовича Лиманського обірвалося після тривалої хвороби 19 жовтня 2022 року. Йому було 70 років. Роман Васильович був відомий в місті не тільки своєю діяльністю в сфері медицини, а й брав активну участь в громадському житті міста, декілька разів обирався депутатом Южненської міської ради. З 2006 року і до останнього дня він працював на посаді головного лікаря міської лікарні. Під його керівництвом була добудована та відкрита лікарня Южного, зроблений ремонт поліклінічного відділення та окремих підрозділів стаціонару.

Лиманський Роман Васильович народився 15 липня 1952 р. в с. Дубово. Миколаївського району Одеської області. Виходець із селянської сім’ї, мати Марія – доярка, батько Василь – коваль. З вересня 1969 року Роман Лиманський почав трудову діяльність на посаді електрообмотувача механо-ремонтного цеху Іллічівського судноремонтного заводу. В листопаді 1970 року був прийнятий на посаду монтера в Ширяївській ЕТУ зв’язку, а в листопаді 1973 року був звільнений у зв’язку зі вступом до вищого навчального закладу. В період навчання в Одеському медичному інституті працював старшим електромеханіком АТС інститута з квітня 1978 року по червень 1980 року. В 1980 році з відзнакою закінчив Одеський медичний інститут ім. М.І. Пирогова за
спеціальністю «Лікувальна справа». Серед студентської братії завжди був лідером,
організатором КВК та щорічних будівельних загонів.

З серпня 1980 року по серпень 1981 року проходив інтернатуру з травматології в
Роздільнянській районній лікарні. В серпні 1981 року був призначений на посаду травматолога Великомихайлівської районної лікарні, а в листопаді 1982 року Романа Васильовича Лиманського було призначено на посаду заступника головного лікаря району з мережі. Маючи професію ортопеда-травматолога вищої категорії, провів понад п’ять тисяч оперативних втручань, частина з яких — ендопротезування суглобів. У січні 1987 року був переведений на посаду головного лікаря Фрунзовського району. З березня 1997 року, згідно з розпорядженням Фрунзовської райдержадміністрації, переведений на посаду головного лікаря Великомихайлівського району.

З листопада 2003 року Роман Васильович Лиманський виконував обов’язки начальника управління охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації, а в грудні 2003 року його було призначено вже начальником цього управління, де він склав Присягу державного службовця. На цій посаді Роман Лиманський працював по вересень 2004 року. На підставі розпорядження Великомихайлівської районної державної адміністрації був призначений головним лікарем Великомихайлівського району у вересні 2004 року, де пропрацював по серпень 2005 року.

Мешкав в місті Южному з квітня 2006 року. Одружений, дружина Валентина, лікар,
була надійним другом з інститутських років. Має трьох синів.

Трудову діяльність Роман Васильович Лиманський продовжив з квітня 2006 року
спочатку на посаді виконувача обов’язків головного лікаря міста Южного, а в подальшому,
з липня 2006 року, за конкурсом був призначений на посаду головного лікаря міста. На цій посаді Роман Лиманський пропрацював до 19 жовтня 2022 року.

Фото: “ЮО”.

0 комментариев

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.