Последние новости

13:50
В ДП «МТП «Південний» провели масштабне навчання з ліквідації надзвичайної ситуації – гасіння пожежі внаслідок обстрілу
14:58
Із самого ранку на будівельному об’єкті біля магазину «Казка» триває робота. На місці співробітники підрядної організації, представники УКБ ЮМР, газової служби та секретар міської ради Ігор Чугунніков
14:59
🏆19-річний южненський байдарочник Владислав ВОЛОШИН (тренери – Сергій МАЛЬКОВ, Сергій ЧЕРНИШОВ) став переможцем Кубка України та відправиться на олімпійський відбір!🇺🇦
17:53
В Южненській громаді планують додати ще 1,2 мільйона гривень на виплати неповнолітніх дітей полеглих Героїв🇺🇦
14:27
Петиція про присвоєння звання Героя України южненцю МАЗУРОВУ СЕРГІЮ набрала необхідну кількість голосів.
09:14
🇺🇦🏆 ЗАВОДЧАНИН ВИБОРОВ ЗОЛОТО НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ ІЗ СУДНОМОДЕЛІЗМУ
09:58
💨🌳Сильний вітер повалив дерево в Южному
08:13
🚣🏻19-річний южненський веслувальник – один з головних претендентів на участь в олімпійському відборі
13:35
“Соціальний” автобус в Южному курсуватиме за новим графіком
20:58
Ракетний удар зруйнував ємності з агропродукцією, яка мала йти на експорт до країн Азії та Африки, повідомили у Міністерстві відновлення України.
17:26
В Южному співробітники КП «Екосервіс» висадили 3000 квітів у різних локаціях нашого міста
15:17
Засідання комісії в Южненській громаді: результати обговорення плати за землю
08:17
Южненська громада отримала 140 ноутбуків від ЮНІСЕФ!
15:41
Сьогодні в Южному відбулося засідання атестаційної комісії
15:35
В Южному відбулася робоча зустріч з представниками центру зайнятості та КП “Южненське узбережжя”
09:14
АТ «ОПЗ» ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ
13:05
🚑В Южному працюватиме мобільна медична бригада: місцеві можуть отримати безкоштовні послуги
10:30
Южненські спортсмени посіли призові місця на Чемпіонаті України з вільної боротьби
09:43
В Южному провели інтелектуальну гру-вікторину (ФОТО)
09:18
🇺🇦 12 квітня у Чернівцях відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад, в якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський.
19:34
Служба зайнятості Южного сприяє компанії«Робота для ВПО: ти потрібен!»
10:38
Верховна Рада ухвалила закон про мобілізацію. Що він передбачає?
11:43
Одеса відзначає 80-ту річницю звільнення від нацистських окупантів
08:04
🕯️ГРОМАДА ПРОЩАЄТЬСЯ З ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ…
16:26
Благодійний фонд «Серце Южного» продовжує робити добрі справи
20:13
В Южненській громаді з’явився молодіжний простір
10:28
Южненська громада провела в останню путь загиблого військового Анатолія Пашали
08:33
Комітет Верховної Ради підтримав перейменування семи міст
09:29
В Одеській області викрили схему ухилення від служби шляхом довідок
18:53
Створення е-кабінету, “зникнення” обмежено придатних та зниження призовного віку: президент підписав низку законів
Больше новостей

Повалено 18 дерев, пошкоджено електромережі: в Южненській ОТГ задіяли 7 одиниць техніки для ліквідації наслідків негоди

Новости Южного
150
0

Через хуртовину, яка вирувала цими вихідними, в нашій громаді повалено 18 дерев. Значна їх кількість впала на прибудинкових територіях, але комунальні служби міста зголосилися допомогти ОСББ в прибиранні. По місту через сильний вітер також впало багато гілок. Як повідомив Yuzhny.info директор комунального підприємства «Екосервіс» Андрій Горівенко, про погіршення погодних умов на КП знали ще з п’ятниці, тому заздалегідь підготували спецтехніку та піщано-сольову суміш. Працівники підприємства в понеділок, 27 листопада, приступили до роботи з 05:00. Комунальники за допомогою інвентарю розчищають пішохідні доріжки, збирають по місту гілки від дерев, посипають прохідні місця протиожеледними матеріалами. Додатково «Екосервіс» задіяв в роботі дві одиниці спецтехніки.

Андрій Горівенко: «Ще з п’ятниці ми прикріпили на трактори спеціальне підвісне обладнання, аби техніка могла розчищати території. О четвертій ранку наш колектив зібрався і вже о п’ятій почали працювати. Комунальники і в теперішній час продовжують процес розчищення доріжок. Багато біди наробила нам така погода, знову пошкоджені електромережі (вуличне освітлення), багато повалено дерев. Близько 12 – у дворах будинків, допомагаємо ОСББ прибирати їх. Одне дерево впало прямо на мережі, тому ми звичайно теж зацікавлені в тому, аби долучитися до процесу і прибрати все оперативніше. Два дерева постраждали від сильного вітру в Турецькому сквері. Ми справляємося, робочий процес триває. Зараз проводимо ремонт системи вуличного освітлення».

На комунальному підприємстві «Южненське узбережжя», яке зокрема обслуговує території Сичавського та Новобілярського старостинських округів, задіяли також дві одиниці спецтехніки. На КП почали працювати з вечора неділі, 26 листопада. Від КП «Южтранс» (обслуговує місто Южне) працювало три спеціальні машини (прибрали сніг на автодорогах). В управлінні житлово-комунального господарства, яке очолює заступник міського голови Дмитро Любівий, нам повідомили, що міська котельня, яка була вимушена через перепади напруги електроенергії призупинити подачу тепла в неділю ввечері, вже з ночі (о 03:00) відновила подачу тепла. Зі слів Любівого, наразі КП «Южтеплокомуненерго» працює в штатному режимі.

В пресслужбі ДТЕК «Одеські електромережі» в понеділок повідомили, що за минулу добу фахівці відремонтували 102 лінії та 822 підстанції, повернули світло для 48 511 родин у 129 населених пунктах області.

«Ми працюємо далі, проте роботи ускладнюються сніговими заметами та сильними поривами вітру. Станом на 9:00 сьогодні, 27 листопада, без світла залишаються 147 895 родин у 340 населених пунктах Одещини. Щоб відновити електропостачання, наші спеціалісти вже ремонтують 218 повітряних ліній та 2 733 високовольтні і трансформаторні підстанції. За прогнозами синоптиків, 27 листопада на території Одещини зберігатимуться складні погодні умови, тож, ймовірні нові відключення світла. Нагадаємо, сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі», – говориться в повідомленні.

0 комментариев

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.