Последние новости

14:58
Із самого ранку на будівельному об’єкті біля магазину «Казка» триває робота. На місці співробітники підрядної організації, представники УКБ ЮМР, газової служби та секретар міської ради Ігор Чугунніков
14:59
🏆19-річний южненський байдарочник Владислав ВОЛОШИН (тренери – Сергій МАЛЬКОВ, Сергій ЧЕРНИШОВ) став переможцем Кубка України та відправиться на олімпійський відбір!🇺🇦
17:53
В Южненській громаді планують додати ще 1,2 мільйона гривень на виплати неповнолітніх дітей полеглих Героїв🇺🇦
14:27
Петиція про присвоєння звання Героя України южненцю МАЗУРОВУ СЕРГІЮ набрала необхідну кількість голосів.
09:14
🇺🇦🏆 ЗАВОДЧАНИН ВИБОРОВ ЗОЛОТО НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ ІЗ СУДНОМОДЕЛІЗМУ
09:58
💨🌳Сильний вітер повалив дерево в Южному
08:13
🚣🏻19-річний южненський веслувальник – один з головних претендентів на участь в олімпійському відборі
13:35
“Соціальний” автобус в Южному курсуватиме за новим графіком
20:58
Ракетний удар зруйнував ємності з агропродукцією, яка мала йти на експорт до країн Азії та Африки, повідомили у Міністерстві відновлення України.
17:26
В Южному співробітники КП «Екосервіс» висадили 3000 квітів у різних локаціях нашого міста
15:17
Засідання комісії в Южненській громаді: результати обговорення плати за землю
08:17
Южненська громада отримала 140 ноутбуків від ЮНІСЕФ!
15:41
Сьогодні в Южному відбулося засідання атестаційної комісії
15:35
В Южному відбулася робоча зустріч з представниками центру зайнятості та КП “Южненське узбережжя”
09:14
АТ «ОПЗ» ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ
13:05
🚑В Южному працюватиме мобільна медична бригада: місцеві можуть отримати безкоштовні послуги
10:30
Южненські спортсмени посіли призові місця на Чемпіонаті України з вільної боротьби
09:43
В Южному провели інтелектуальну гру-вікторину (ФОТО)
09:18
🇺🇦 12 квітня у Чернівцях відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад, в якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський.
19:34
Служба зайнятості Южного сприяє компанії«Робота для ВПО: ти потрібен!»
10:38
Верховна Рада ухвалила закон про мобілізацію. Що він передбачає?
11:43
Одеса відзначає 80-ту річницю звільнення від нацистських окупантів
08:04
🕯️ГРОМАДА ПРОЩАЄТЬСЯ З ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ…
16:26
Благодійний фонд «Серце Южного» продовжує робити добрі справи
20:13
В Южненській громаді з’явився молодіжний простір
10:28
Южненська громада провела в останню путь загиблого військового Анатолія Пашали
08:33
Комітет Верховної Ради підтримав перейменування семи міст
09:29
В Одеській області викрили схему ухилення від служби шляхом довідок
18:53
Створення е-кабінету, “зникнення” обмежено придатних та зниження призовного віку: президент підписав низку законів
09:00
Дитячий садок в Южному відкриває набір дітей на наступний навчальний рік
Больше новостей

В Южному відкрився офлайн-магазин корейської косметики NewSkin (фото)

Фото / Новости Южного
142
0

Своє триріччя перший в Южному інтернет-магазин корейської косметики NewSkin, який почав працювати в 2020 році, відзначив урочистим відкриттям офісу в діловому центрі «Шевченківський» (біля «Одрексу»). Відтепер у южненців є можливість обрати косметичні засоби відомих корейських брендів, очно відвідавши магазин. Тут можна ознайомитись з асортиментом товарів та отримати безкоштовну консультацію з підбору необхідних саме для вашого типу шкіри засобів. Для цього в торговій точці працюють досвідчені консультанти, вони допоможуть підібрати найбільш ефективну косметику для догляду за шкірою та волоссям, враховуючи ваші побажання, а головне – фінансові можливості.


Понад 45 брендів, 500 товарів, більше 10 тисяч клієнтів

На відкриття магазину в суботу, 27 січня, завітало більше півсотні гостей. В магазині їх зустрічало подружжя Юрій та Наталя Катюхи, вони засновники магазину. В 2020-му Юрій з нуля самостійно створив сайт з продажу корейської косметики newskin.com.ua, а Наталя, будучи б’юті-блогеркою з чималим досвідом, підібрала асортимент товарів, почала консультувати клієнтів та наповнювати інтернет-майданчик авторськими відеооглядами, детально розповідаючи і показуючи на собі, як правильно користуватися засобами і які проблеми шкіри покликані вирішити кожен з них. Зі слів Наталі Катюхи, далеко не вся лінійка відомих корейських брендів представлена на поличках їхнього магазину. Вона зауважила, що, протестувавши засоби спочатку на собі, обрала для продажу лише ті, які, дійсно, дають високий ефект від користування. Вона впевнена, що кожен бренд має як вдалі продукти, так і посередні, тому, щоб клієнти витрачали свої гроші максимально ефективно, в магазині пропонують лише «бестселери» відомих косметичних фірм.


На сьогодні в NewSkin представлено такі бренди:
AHC
Ample N
Apieu
Aromatica
Atopalm
Benton
Botanity
Bueno
By Wishtrend
Cos De BAHA
Cosrx
Curly Shyll
Dear, Klairs
Dr. Jart+
Dr. Ceuracle
Frankly
Gaston
Heimish
I’m From
Innisfree
Isehan
Isntree
JMsolution
Lunik
J’s Derma
K-Secre
Laneige
Ma:nyo
Masil
Medi Peel
Missha
Needly
Neogen
Purito
Pyunkang Yul
Real Barrier
Round Lab
Secret Key
Skin&Lab
Some By Mi
Timeless
Trimay
WellDerma
WhoCares

За три роки роботи онлайн-магазин налічує більше десяти тисяч клієнтів з різних куточків України. Починаючи продаж косметики в межах Южного, Юрій та Наталя вже за декілька місяців 2021 року вийшли на всеукраїнський ринок, адже відеоогляди блогерки, які вона почала розміщувати в YouTube, стали популярними для тисяч користувачів, багато з них в подальшому стали клієнтами NewSkin.


Анкета для клієнтів та продаж лише оригінальної косметики

Особливістю цього магазину є те, що кожен покупець має змогу заповнити на його сайті  анкету, відповівши на питання, які в подальшому допоможуть консультанту скласти «карту клієнта», визначивши ваш тип шкіри, проблеми, які ви маєте на меті вирішити, або ж ваші побажання щодо ефекту, який хочете досягти, придбавши косметичні засоби. Після отримання анкети, експерти магазину оперативно підберуть вам відповідну лінійку засобів, а ваша анкета буде збережена в базі даних і стане в нагоді при подальших покупках. Серед переваг магазину: безкоштовна доставка по Україні від 2 500 гривень та можливість повернути чи обміняти товар протягом двох тижнів.


Ідея відкриття офлайн-магазину

Засновниця NewSkin Наталя Катюха під час інтерв’ю для місцевих ЗМІ розповіла, що ідея відкрити точку продажу офлайн виникла у зв’язку з тим, що суттєво розширились клієнтська база і асортимент товарів, тому приміщення, яке використовувалось в якості складу, доволі швидко стало замалим. Почалися пошуки більш просторого, в процесі вони разом з чоловіком вирішили відкрити магазин: тепер є і склад, і пункт продажу в одному приміщенні.

Наталя Катюха: «За період з 2020 року, коли ми відкрили онлайн-магазин, ми здобули велику клієнтську базу, в тому числі з міста Южного. Суттєво наповнився перелік товарів, тому виникла необхідність в більшому приміщенні, ніж те, яке в нас було розраховане для складу. Ми подумали, чому б нам не відкрити магазин?

Чому саме корейська косметика? Я сама пройшла всі можливі проблеми зі шкірою, вирішила їх самостійно. Я дуже багато навчалася, потім почала через свій особистий блог розповідати про косметику, дівчата почали звертатися, щоб я допомагала і їм підбрати ефективні засоби. Я почала робити це на сторонніх сайтах, давала їм посиланням на продукцію. Потім ми з чоловіком подумали і вирішили, а чому б нам не створити свій сайт, адже звернення від дівчат зростали, мої поради були затребувані. В мене був великий багаж знань, а чоловік зголосився створити сайт, ми все робили разом і підтримували один одного. Все починалося з маленької кількості товарів під потреби конкретного кола людей з Южного, але потім клієнтів ставало все більше і більше, згодом почали звертатися офіційні дистриб’ютори різних косметичних брендів, ми стали вивчати їхній асортимент і так розрослися до таких масштабів».


Подарунки для клієнтів на честь відкриття та розіграш призу

В день відкриття в магазині проводився розіграш призу у вигляді набору засобів з догляду за волоссям від марки WhoCares (український бренд, вироблений в Італії). Участь в лотереї взяли покупці магазину, які здійснили в цей день покупку на будь-яку суму. Кожен з них також отримав подарунки, серед яких: маски для обличчя, тонери, гідрофільна олія, капсульний крем, сироватки, засоби для волосся, тощо.

Магазин NewSkin по вулиці Шевченка, 18 працює щоденно з 10:00 до 19:00. Офіційний сайт – newskin.com.ua , сторінка в Instagram – www.instagram.com/newskin. Номер телефону: +38 (063) 528-28-00.

0 комментариев

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.