Последние новости

10:24
💫 З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаємо! Великдень 2024
15:31
Центром професійного розвитку педагогічних працівників було організовано проведення першого конкурсу VI обласного фестивалю «Педагогічна надія Одещини» на територіальному рівні
15:19
У травні 2024 року продовжать отримувати виплати на проживання ті внутрішньо переміщені особи (ВПО), кому вони призначені автоматично, і ті, хто писав заяву на їхнє продовження.
09:45
В одному так званому «ЗМІ» зʼявилося гарне політичне гасло «ЮЖНЕНСЬКІ ДЕПУТАТИ РАЗОМ ІЗ НАРДЕПОМ ВИБОРЮЮТЬ НАЗВУ «ПІВДЕННЕ». І хто ж ці депутати?
15:45
В Южному відкрився “дзеркальний туалет”
13:50
В ДП «МТП «Південний» провели масштабне навчання з ліквідації надзвичайної ситуації – гасіння пожежі внаслідок обстрілу
14:58
Із самого ранку на будівельному об’єкті біля магазину «Казка» триває робота. На місці співробітники підрядної організації, представники УКБ ЮМР, газової служби та секретар міської ради Ігор Чугунніков
14:59
🏆19-річний южненський байдарочник Владислав ВОЛОШИН (тренери – Сергій МАЛЬКОВ, Сергій ЧЕРНИШОВ) став переможцем Кубка України та відправиться на олімпійський відбір!🇺🇦
17:53
В Южненській громаді планують додати ще 1,2 мільйона гривень на виплати неповнолітніх дітей полеглих Героїв🇺🇦
14:27
Петиція про присвоєння звання Героя України южненцю МАЗУРОВУ СЕРГІЮ набрала необхідну кількість голосів.
09:14
🇺🇦🏆 ЗАВОДЧАНИН ВИБОРОВ ЗОЛОТО НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ ІЗ СУДНОМОДЕЛІЗМУ
09:58
💨🌳Сильний вітер повалив дерево в Южному
08:13
🚣🏻19-річний южненський веслувальник – один з головних претендентів на участь в олімпійському відборі
13:35
“Соціальний” автобус в Южному курсуватиме за новим графіком
20:58
Ракетний удар зруйнував ємності з агропродукцією, яка мала йти на експорт до країн Азії та Африки, повідомили у Міністерстві відновлення України.
17:26
В Южному співробітники КП «Екосервіс» висадили 3000 квітів у різних локаціях нашого міста
15:17
Засідання комісії в Южненській громаді: результати обговорення плати за землю
08:17
Южненська громада отримала 140 ноутбуків від ЮНІСЕФ!
15:41
Сьогодні в Южному відбулося засідання атестаційної комісії
15:35
В Южному відбулася робоча зустріч з представниками центру зайнятості та КП “Южненське узбережжя”
09:14
АТ «ОПЗ» ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ
13:05
🚑В Южному працюватиме мобільна медична бригада: місцеві можуть отримати безкоштовні послуги
10:30
Южненські спортсмени посіли призові місця на Чемпіонаті України з вільної боротьби
09:43
В Южному провели інтелектуальну гру-вікторину (ФОТО)
09:18
🇺🇦 12 квітня у Чернівцях відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад, в якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський.
19:34
Служба зайнятості Южного сприяє компанії«Робота для ВПО: ти потрібен!»
10:38
Верховна Рада ухвалила закон про мобілізацію. Що він передбачає?
11:43
Одеса відзначає 80-ту річницю звільнення від нацистських окупантів
08:04
🕯️ГРОМАДА ПРОЩАЄТЬСЯ З ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ…
16:26
Благодійний фонд «Серце Южного» продовжує робити добрі справи
Больше новостей

В Южному затвердили бюджет на 2024 рік: скільки коштів передбачили на соцзахист населення

Новости Южного
144
0

На сесії 14 грудня депутати затвердити бюджет громади на наступний рік, зокрема передбачивши кошти на сферу медицини, освіти, культури, соціального захисту і т.д. Соціальний захист та соціальне забезпечення населення залишається одним із ключових пріоритетів діяльності місцевої влади. Ефективний соціальний захист – це не лише гарантовані державою соціальне забезпечення (пенсії, виплати, доплати) і створена мережа надання соціальних послуг, а й комплекс заходів, що здійснюються на місцевому рівні за рахунок коштів бюджету Южненської громади, шляхом надання додаткових гарантій соцзахисту жителям нашої ОТГ.

По галузі «Соціальний захист  та соціальне забезпечення» в Южненській ОТГ передбачено видатки в розмірі 29 млн 359 тис. грн, з них: 


на утримання Центру надання соціальних послуг (планується виділити з місцевого бюджету 6 023,6 тис. грн);
на утримання Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю (планується виділити з місцевого бюджету  4 324,3 тис. грн).
на забезпечення соціальними послугами за місцем проживання громадян, які не здатні до самообслуговування у зв’язку з похилим віком, хворобою, інвалідністю (230,3 тис. грн);

На виконання місцевих програм в межах сфери «Соціальний захист та соціальне забезпечення» передбачено видатки на загальну суму 18 млн 781  тис. грн, у тому числі :


Цільова соціальна програма «Молодь Южненської громади» на 2022-2024 роки–  268 тис. грн;
Програма національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2022-2024 роки – 43,5 тис. грн;
Програма  плану дій щодо реалізації  Конвенції ООН  про права дитини на 2024-2026 роки – 32 тис. грн;
Програма надання пільг на оплату послуг зв’язку, інших передбачених законодавством пільг та компенсації за пільговий проїзд окремих категорій громадян на 2021-2024 роки – 21,2 тис. грн;
Організація та проведення громадських робіт – 8,5 тис. грн;
Програма соціального захисту та підтримки окремих категорій населення громади на 2024-2026 роки – 16 607,9 тис. грн (зазначена Програма спрямована на реалізацію комплексу заходів, пов`язаних з вирішенням найгостріших проблем соціального захисту найменш захищених категорій: надання одноразової матеріальної допомоги особам з інвалідністю І групи; надання одноразової грошової допомоги на поховання деяких категорій населення; надання грошової допомоги за рішенням Координаційної ради; надання допомоги громадянам яким виповнилось 80, 90, 100 років до ювілею; надання одноразової грошової допомоги громадянам з нагоди відзначення пам’ятних дат; надання допомоги пораненим та сім’ям загиблих військовослужбовців ЗСУ, СБУ, МВС та інших формувань;  надання адресної одноразової допомоги при народженні дитини; щорічної одноразової грошової допомоги особам, яким виповнюється 91 та більше років до дня народження).
Програма щодо відзначення, заохочення та вшанування пам’яті громадян, яким присвоєно звання «Почесний громадянин Южненської громади» та нагороджених Почесною відзнакою «За заслуги перед Южненською громадою» на 2023-2025 роки” – 1 800,0 тис. грн.

На реалізацію заходів соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення в рамках відповідної місцевої програми з бюджету Южненської громади прогнозується на 2024 рік 16,6 млн грн. Найбільша питома вага матеріальної допомоги припадає на:


надання одноразової матеріальної допомоги: пораненим військовослужбовцям ЗСУ, СБУ, МВС та інших формувань, визначених згідно з мобілізаційними планами; сім’ям загиблих (померлих) військовослужбовців ЗСУ, СБУ, МВС та інших формувань, визначених згідно з мобілізаційними планами; сім’ям померлих Почесних громадян громади – 35%;
соціально-побутові проблеми громадян, які опинились в дуже складних життєвих ситуаціях – 27%;
допомогу громадянам міста з нагоди відзначення свят та пам’ятних дат – 20%;
допомогу при народженні дитини – 13,5%;

0 комментариев

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.