Последние новости

10:24
💫 З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаємо! Великдень 2024
15:31
Центром професійного розвитку педагогічних працівників було організовано проведення першого конкурсу VI обласного фестивалю «Педагогічна надія Одещини» на територіальному рівні
15:19
У травні 2024 року продовжать отримувати виплати на проживання ті внутрішньо переміщені особи (ВПО), кому вони призначені автоматично, і ті, хто писав заяву на їхнє продовження.
09:45
В одному так званому «ЗМІ» зʼявилося гарне політичне гасло «ЮЖНЕНСЬКІ ДЕПУТАТИ РАЗОМ ІЗ НАРДЕПОМ ВИБОРЮЮТЬ НАЗВУ «ПІВДЕННЕ». І хто ж ці депутати?
15:45
В Южному відкрився “дзеркальний туалет”
13:50
В ДП «МТП «Південний» провели масштабне навчання з ліквідації надзвичайної ситуації – гасіння пожежі внаслідок обстрілу
14:58
Із самого ранку на будівельному об’єкті біля магазину «Казка» триває робота. На місці співробітники підрядної організації, представники УКБ ЮМР, газової служби та секретар міської ради Ігор Чугунніков
14:59
🏆19-річний южненський байдарочник Владислав ВОЛОШИН (тренери – Сергій МАЛЬКОВ, Сергій ЧЕРНИШОВ) став переможцем Кубка України та відправиться на олімпійський відбір!🇺🇦
17:53
В Южненській громаді планують додати ще 1,2 мільйона гривень на виплати неповнолітніх дітей полеглих Героїв🇺🇦
14:27
Петиція про присвоєння звання Героя України южненцю МАЗУРОВУ СЕРГІЮ набрала необхідну кількість голосів.
09:14
🇺🇦🏆 ЗАВОДЧАНИН ВИБОРОВ ЗОЛОТО НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ ІЗ СУДНОМОДЕЛІЗМУ
09:58
💨🌳Сильний вітер повалив дерево в Южному
08:13
🚣🏻19-річний южненський веслувальник – один з головних претендентів на участь в олімпійському відборі
13:35
“Соціальний” автобус в Южному курсуватиме за новим графіком
20:58
Ракетний удар зруйнував ємності з агропродукцією, яка мала йти на експорт до країн Азії та Африки, повідомили у Міністерстві відновлення України.
17:26
В Южному співробітники КП «Екосервіс» висадили 3000 квітів у різних локаціях нашого міста
15:17
Засідання комісії в Южненській громаді: результати обговорення плати за землю
08:17
Южненська громада отримала 140 ноутбуків від ЮНІСЕФ!
15:41
Сьогодні в Южному відбулося засідання атестаційної комісії
15:35
В Южному відбулася робоча зустріч з представниками центру зайнятості та КП “Южненське узбережжя”
09:14
АТ «ОПЗ» ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ
13:05
🚑В Южному працюватиме мобільна медична бригада: місцеві можуть отримати безкоштовні послуги
10:30
Южненські спортсмени посіли призові місця на Чемпіонаті України з вільної боротьби
09:43
В Южному провели інтелектуальну гру-вікторину (ФОТО)
09:18
🇺🇦 12 квітня у Чернівцях відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад, в якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський.
19:34
Служба зайнятості Южного сприяє компанії«Робота для ВПО: ти потрібен!»
10:38
Верховна Рада ухвалила закон про мобілізацію. Що він передбачає?
11:43
Одеса відзначає 80-ту річницю звільнення від нацистських окупантів
08:04
🕯️ГРОМАДА ПРОЩАЄТЬСЯ З ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ…
16:26
Благодійний фонд «Серце Южного» продовжує робити добрі справи
Больше новостей

Поліцейський офіцер Южненської ОТГ Сергій Лис прозвітував про роботу

Новости Южного
77
0

Депутати затвердили звіт щодо виконання заходів місцевої Програми «Поліцейський офіцер громади». Ним в березні 2022 року був призначений капітан поліції Сергій Лис (на фото), він закріплений за Новобілярським та Сичавським старостинськими округами. Також до складу території його обслуговування відноситься дачний масив, який включає в себе чотири садових товариства. Загальна кількість населення складає приблизно чотири тисячі осіб. У зв’язку з введенням воєнного стану в Україні на виконання заходів, передбачених цією Програмою, кошти у місцевому бюджеті ні в 2022, ні в 2023 роках не виділялись, проте робота проводилась у всіх напрямках.

В звіті зазначається, що з моменту призначення на посаду поліцейського офіцера громади було проведено такий обсяг роботи:


Контроль за поведінкою осіб, які перебувають на обліку органах Наполіції задля упередження учинення ними нових адміністративних або кримінальних правопорушень (серед яких – 11 осіб раніше судимі за кримінальні правопорушення, 2 особи перебувають під адміністративним наглядом, 1 особа перебуває в категорії «формальний нагляд», 24 кривдників по домашньому насильству, 7 осіб судимі без позбавлення волі);
На території обслуговування на обліку в НПУ перебуває 61 особа,  яким надано дозвіл на зберігання та носіння гладкоствольної мисливської зброї, у розпорядженні яких налічується більше 120 одиниць, по яким проводиться перевірка, спрямована на дотримання правил зберігання зброї та боєприпасів до неї, а також недопущення нещасних випадків із застосування зброї;
Зареєстровано 328 ЄО (повідомлень від громадян, які надійшли через спецлінію «102»), з них 29 повідомлень було отримано особисто та 181 таке звернення розглянуто Сергієм Лисом;
Здійснення профілактичних заходів, спрямованих на запобігання кримінальних та інших правопорушень, було виявлено 92 адмінправопорушення, з них 67 по лінії громадської безпеки:

–  дрібне хуліганство – 11;

– розпивання алкогольних напоїв або поява у громадських місцях у стані алкогольного сп’яніння – 14;

– куріння цигарок в місцях, де це заборонено – 6;

– вчинення домашнього насильства – 16;

– неправдивий виклик екстрених служб – 1;

– порушення адміністративного нагляду– 10;

– продаж тютюнових виробів без марок акцизного збору – 2;

– порушення правил тримання собак – 1;

– незаконне зберігання самогону домашнього виготовлення без мети збуту – 5;

– стрільба зі зброї в населених пунктах – 1.


Регулювання дорожнього руху та контроль за його дотриманням учасниками згідно із ПДР, було виявлено 25 правопорушень, з яких:

       – технічні несправності ТЗ –  2;

       – порушення користування ременями безпеки та мотошоломами – 5;

       – порушення дорожніх знаків та розмітки – 7;

       – користування попереджувальними сигналами та світловими приладами – 1;

       – відсутність документів– 5;

       – порушення вимог щодо використання номерних знаків – 1;

       – інші порушення ПДР – 2.

Загальна сума штрафів, яка зарахована в дохід держави – 9 316 гривень.


На території  обслуговування протягом звітного періоду поліцейським офіцером громади особисто було розкрито 7 кримінальних правопорушень, серед яких: умисне невиконання ухвали суду, що набрала законної сили; складання, видача службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів; внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей; порушення правил адміністративного нагляду; незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом; незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту;
На території обслуговування перебувають на обліку 5 сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах (в яких виховується 8 дітей), 5 сімей опікунів (в яких виховуються 6 дітей). За звітній період у взаємодії зі службою у справах дітей та фахівцями центру надання соцпослуг було здійснено 48 рейдів та перевірено 67 родин.

В ході провадження превентивної (профілактичної) діяльності, спрямованої на запобігання вчиненню дітьми кримінальних і адміністративних правопорушень, у взаємодії з ювенальною превенцією в період 2023 року проведено 20 виступів перед учнями шкіл на різні профілактичні теми, ціллю яких є упередження та недопущення вчинення неповнолітніми адміністративних та кримінальних правопорушень. Для учнів шкіл у 2023 році були організовані дві поїздки до музею ГУНП в Одеській області, неодноразово у взаємодії зі старостами проводились розважальні заходи з дітьми, спрямовані на підвищення рівня правової свідомості підростаючого покоління. 


Приділяється увага в сфері благоустрою населених пунктів, дотримання громадянами протипожежної безпеки, тому  спільно з КП «Муніципальна варта» за звітній період проведено 10 рейдів по виявленню осіб, які викидали сміття у не відведених для цього місцях, а особливо в літній період разом з інспекторами ДСНС неодноразово здійснювалось відпрацювання території щодо недопущення паління сухої трави, чагарників та побутового сміття в межах населених пунктів.

Проведена робота щодо виявлення осіб, причетних до незаконного знищення лісосмуг, незаконного вилову водних біоресурсів з акваторії Тилігульського лиману та Чорного моря в межах громади. За 2023 рік спільно з екологічної службою було здійснено 19 рейдів, де виявлено 5 адміністративних правопорушень та відкрито 4 кримінальних провадження.


З моменту введення воєнного стану на території України та впровадження комендантської години проведено 32 нічних патрулювання по всім населеним пунктам громади з залученням працівників «Муніципальної варти», метою яких є дотримання громадянами комендантської години та недопущення скоєння правопорушень;
Підвищення безпеки жителів громади та зниження фактів скоєння правопорушень, посилення безпеки дорожнього руху на поліцейській дільниці було впроваджено 7 безпекових ініціатив (не потребують фінансування з боку громади) а саме: «Ні шахрайству», «Громада без пожеж», «Безпечне дитинство», «Стань помітним у темряві», «Чиста громада», «Безпечний відпочинок», «Відведи дитину до школи».

0 комментариев

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.