Последние новости

14:58
Із самого ранку на будівельному об’єкті біля магазину «Казка» триває робота. На місці співробітники підрядної організації, представники УКБ ЮМР, газової служби та секретар міської ради Ігор Чугунніков
14:59
🏆19-річний южненський байдарочник Владислав ВОЛОШИН (тренери – Сергій МАЛЬКОВ, Сергій ЧЕРНИШОВ) став переможцем Кубка України та відправиться на олімпійський відбір!🇺🇦
17:53
В Южненській громаді планують додати ще 1,2 мільйона гривень на виплати неповнолітніх дітей полеглих Героїв🇺🇦
14:27
Петиція про присвоєння звання Героя України южненцю МАЗУРОВУ СЕРГІЮ набрала необхідну кількість голосів.
09:14
🇺🇦🏆 ЗАВОДЧАНИН ВИБОРОВ ЗОЛОТО НА ЧЕМПІОНАТІ УКРАЇНИ ІЗ СУДНОМОДЕЛІЗМУ
09:58
💨🌳Сильний вітер повалив дерево в Южному
08:13
🚣🏻19-річний южненський веслувальник – один з головних претендентів на участь в олімпійському відборі
13:35
“Соціальний” автобус в Южному курсуватиме за новим графіком
20:58
Ракетний удар зруйнував ємності з агропродукцією, яка мала йти на експорт до країн Азії та Африки, повідомили у Міністерстві відновлення України.
17:26
В Южному співробітники КП «Екосервіс» висадили 3000 квітів у різних локаціях нашого міста
15:17
Засідання комісії в Южненській громаді: результати обговорення плати за землю
08:17
Южненська громада отримала 140 ноутбуків від ЮНІСЕФ!
15:41
Сьогодні в Южному відбулося засідання атестаційної комісії
15:35
В Южному відбулася робоча зустріч з представниками центру зайнятості та КП “Южненське узбережжя”
09:14
АТ «ОПЗ» ЗАПРОШУЄ НА РОБОТУ
13:05
🚑В Южному працюватиме мобільна медична бригада: місцеві можуть отримати безкоштовні послуги
10:30
Южненські спортсмени посіли призові місця на Чемпіонаті України з вільної боротьби
09:43
В Южному провели інтелектуальну гру-вікторину (ФОТО)
09:18
🇺🇦 12 квітня у Чернівцях відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад, в якому взяв участь Президент України Володимир Зеленський.
19:34
Служба зайнятості Южного сприяє компанії«Робота для ВПО: ти потрібен!»
10:38
Верховна Рада ухвалила закон про мобілізацію. Що він передбачає?
11:43
Одеса відзначає 80-ту річницю звільнення від нацистських окупантів
08:04
🕯️ГРОМАДА ПРОЩАЄТЬСЯ З ЗАХИСНИКОМ УКРАЇНИ…
16:26
Благодійний фонд «Серце Южного» продовжує робити добрі справи
20:13
В Южненській громаді з’явився молодіжний простір
10:28
Южненська громада провела в останню путь загиблого військового Анатолія Пашали
08:33
Комітет Верховної Ради підтримав перейменування семи міст
09:29
В Одеській області викрили схему ухилення від служби шляхом довідок
18:53
Створення е-кабінету, “зникнення” обмежено придатних та зниження призовного віку: президент підписав низку законів
09:00
Дитячий садок в Южному відкриває набір дітей на наступний навчальний рік
Больше новостей

Южненські депутати наприкінці березня зберуться на засідання сесії

Новости Южного
64
0

На сайті міськради розмістили розпорядження міського голови щодо скликання засідання ХХХІХ чергової сесії Южненської міської ради. Воно заплановане на наступну п’ятницю, 29 березня, о 10:00. На порядок денний винесено 89 питань, 37 з них – «земельні». Нагадаємо, що відтепер комісію з питань з питань адміністративно-територіального устрою, земельних відносин та охорони навколишнього середовища замість Олександра Гречкіна очолює депутатка Інна Полякова, яка нещодавно повернулась в Україну з-за кордону, куди виїхала на початку повномасштабної війни. Також в лютому цього року було змінено голів таких депутатських комісій:


з питань бюджету, фінансово-економічної, інвестиційної політики та підприємництва (замість Сергія Козака очолює Сергій Назаренко);
з питань регламенту, депутатської етики, законності, правопорядку, цивільної оборони та ЗМІ (замість Дениса Щамбури очолює Ілля Юрченко);
з питань соціальної політики, освіти, молоді, спорту та фізичної культури (замість Світлани Вишні очолює Олександр Діденко).

Депутати розглянуть питання щодо встановлення побратимських відносин між містом Южне та містами Аннаполіс (США) і Лагуш (Португалія), затвердять меморандуми про партнерство та співробітництво з ними. Розглянуть та затвердять низку звітів про виконання місцевих програм за минулий рік. Одне з питань порядку денного стосуватиметься внесення змін та доповнень до Програми розвитку освіти Южненської міськради. Зокрема, планується змінити запланований захід щодо придбання обладнання для класу безпеки Ліцею № 4 імені В. Чорновола на  придбання меблів для укриття Ліцею № 2.

Також планується внести зміни та доповнення до Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства і Програми енергоефективності в ЖКГ та бюджетній сфері громади. Деякі заплановані заходи (проектні роботи) в сфері теплового господарства, водопостачання та водовідведення будуть виключені з переліку в зв’язку з потребою здійснення фінансування більш першочергових заходів. Крім того, на цей рік частково перенесено фінансування щодо капремонту з утепленням покрівлі в частині нежитлової будівлі за адресою: площа Перемоги, 1 (спортзала ДЮСШ). Часткове перенесення фінансування заходу пов’язано з необхідністю завершити ремонт в 2024 році, адже минулого року роботи були виконані частково через погіршення погодних умов.

Планується розглянути питання щодо подальшої роботи КП “Муніципальна варта”, комунальне підприємство планується оптимізувати, відповідно, зменшити його фінансування за рахунок місцевого бюджету. На підставі аналізу діяльності підприємства, керівництво КП прийшло до висновку про наявну можливість скорочення штатної чисельності у кількості 11 штатних одиниць за рахунок посад економіста та інспекторів відділу муніципальної охорони (безпеки), що дасть можливість оптимізувати роботу підприємства.

На сесії буде заслуханий звіт про виконання бюджету Южненської громади за 2023 рік, а також внесені зміни до бюджету на поточний рік. Ознайомитись з повним переліком питань порядку денного сесії можна за посиланням: https://ymtg.gov.ua/documents.

0 комментариев

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.