Последние новости

11:58
Піар на перейменуванні: хто насправді зробив з Южного Південне?
13:08
Южненський міський голова Володимир Новацький провів робочу поїздку на об’єкт, де тривають будівельні роботи зі встановлення газової когенераційної установки, переданої місту у травні 2024 року в рамках підтримки від фонду USAID.
20:57
🇺🇦Сьогодні, 14 жовтня відбулося чергове засідання Южненської міської територіальної громади. Ранкове відкриття сесії затрималося через певні дискусії, але о 15:00 робота відновилася, і депутати приступили до розгляду важливих питань.
11:07
Вітаємо вихованку зразкової циркової студії “Каскад” (м.Южне) Орлик Софія та її тренера Дулова Миколу Степановича з виступами та перемогами на головній сцені нашої країни!🇺🇦
10:32
Прощання з військовослужбовцем Олександром Володимировичем Матвійчуком
17:29
🇺🇦Сьогодні, 10 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Южненської міської ради на якому розглянули низку важливих питань, що стосуються життєдіяльності громади.
10:10
Южненська громада попрощалася із Захисником України Сергієм Дубовим
13:36
Удар по продовольчій безпеці: російський ракетний обстріл пошкодив чергове судно з вантажем продовольства в порту Південний
21:59
Сьогодні мешканці Нових Білярів, що входять до Южненської міської громади, святкували День села.
18:37
🎉✨ В готелі «Еллада» 3 жовтня відбулося відзначення професійного свята педагогів.
10:31
Южненська громада попрощалася з захисником України Олександром Лановенком
10:19
📌Засідання робочої групи щодо бюджету 2025 року
11:06
В Южненській громаді відзначили День захисників та захисниць
16:27
Співробітники ЮКП “Муніципальна Варта” після виконання оперативних завдань з посилення оборони у Донецькій області повертаються додому
16:26
Зразкова циркова студію “Каскад” здобула 6 перших місць та Гран-Прі на всеукраїнському двотуровому фестивалі “Цирк запалює вогні”
11:36
Сьогодні, у День народження нашого міста, святкова програма біля ганку Палацу культури “Дружба” розпочалась із веселого та неймовірно милого конкурсу – “Перегони малюків”👶👣
14:00
Сьогодні в Южненській міській раді відбулося засідання регіонального оперативного штабу з підготовки житлово-комунальних, паливно-енергетичних об’єктів та закладів соціально-культурної сфери Одеської області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 ро
14:00
Сьогодні в Южненській міській раді відбулося засідання регіонального оперативного штабу з підготовки житлово-комунальних, паливно-енергетичних об’єктів та закладів соціально-культурної сфери Одеської області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 ро
13:36
28 вересня в Южному відзначатимуть День міста. Нашому місту – 46 років!
11:33
Сьогодні в Южненській громаді знову панує скорбота
08:10
21 вересня у селі Сичавка пройшло свято села
10:41
19 вересня 2024 у центрі зайнятості відбувся тренінг по Всеукраїнській програмі ментального здоров’я «Ти як?»
10:32
На запрошення Одеської обласної федерації баскетболу спортивний клуб осіб з інвалідністю “Одеса Баскет” взяв участь у змаганнях у м.Южне.
21:22
Міні-ярмарок вакансій – діалог і шлях для укомплектування вакансій
20:13
Верховна Рада не змогла перейменувати місто Южне та інші населені пункти Одеської області.
09:26
Учасникам бойових дій з Южненської громади нададуть одноразову грошову допомогу
16:04
12-15 вересня 2024 року, м.Тернопіль відбувся Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ та спортивних клубів 🇺🇦
18:47
🏐14-го вересня на спортивному майданчику ліцею №1 відбулися змагання з волейболу мікси до Дня фізичної культури та спорту.
14:40
🏆🤼🤾🏻⚽️🏀🚣🏻У Южному до Дня фізичної культури і спорту нагородили тренерів та спортсменів.
17:31
ОПЗ виробив перші 9 тисяч тон аміаку, але бракує транспорту
Больше новостей

Сьогодні в Южненській міській раді відбулося засідання регіонального оперативного штабу з підготовки житлово-комунальних, паливно-енергетичних об’єктів та закладів соціально-культурної сфери Одеської області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 ро

Новости Южного
54
0

Засідання мало на меті проаналізувати стан готовності районів та обговорити подальші кроки для забезпечення безперебійного опалювального сезону.

На заході виступив Володимир Карпич, тимчасово виконуючий обов’язки директора Департаменту систем життєзабезпечення та енергоефективності Одеської обласної державної адміністрації. Він зазначив, що опалювальний сезон має розпочатися з 15 жовтня, проте, згідно з урядовими завданнями, повна готовність об’єктів має бути забезпечена до 1 жовтня. Він додав, що більшість районів вже досягли високих показників готовності, проте всі мають активізувати свої зусилля для досягнення 100-відсоткової готовності протягом наступного тижня.

За словами Карпича, стан підготовки районів виглядає наступним чином: Білгород-Дністровський район – 100%, Ізмаїльський – 98,7%, Березівський – 98,5%, Подільський – 98%, Болградський – 97,8%, Роздільнянський – 97,4%, Одеський – 96,5%.

Андрій Тимченко, заступник начальника районної військової адміністрації Одеського району, доповів про стан підготовки об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери Одеського району до роботи в осінньо-зимовий період. Він підкреслив, що більшість підприємств району завершують підготовчі роботи і на цей момент немає суттєвих проблем, які могли б вплинути на початок опалювального сезону. Тимченко зазначив, що всі необхідні інфраструктурні об’єкти будуть готові вчасно, а будь-які можливі питання вирішуються оперативно.

Южненський міський голова також виступив на засіданні, зазначивши:

«Наразі ми на фінішній прямій підготовки до опалювального сезону. Більшість наших об’єктів вже готові на 100%, зокрема Южтеплокомуненерго, системи водопостачання, житловий фонд, соціальна та культурна сфери, а також Южненська міська лікарня. Є певні технічні моменти щодо встановлення генерації на газовій установці, але плануємо ці роботи завершити в найкоротший термін. Крім того, ми активно впроваджуємо сонячні електростанції на території громади. Такі установки вже діють на дитячих садках і в лікарні. Це дозволяє не тільки економити бюджетні кошти, але й підвищувати нашу енергонезалежність. Жодних проблем у громаді на сьогоднішній день немає».

На засіданні також обговорювали питання забезпечення електропостачання критично важливих об’єктів під час можливих екстрених та стабілізаційних відключень електроенергії, а також стан підготовки закладів охорони здоров’я області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років.

Джерело інформаційного повідомлення сторінка ЮМР у соціальній мережі Facebook

0 комментариев

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.