Последние новости

11:58
Піар на перейменуванні: хто насправді зробив з Южного Південне?
13:08
Южненський міський голова Володимир Новацький провів робочу поїздку на об’єкт, де тривають будівельні роботи зі встановлення газової когенераційної установки, переданої місту у травні 2024 року в рамках підтримки від фонду USAID.
20:57
🇺🇦Сьогодні, 14 жовтня відбулося чергове засідання Южненської міської територіальної громади. Ранкове відкриття сесії затрималося через певні дискусії, але о 15:00 робота відновилася, і депутати приступили до розгляду важливих питань.
11:07
Вітаємо вихованку зразкової циркової студії “Каскад” (м.Южне) Орлик Софія та її тренера Дулова Миколу Степановича з виступами та перемогами на головній сцені нашої країни!🇺🇦
10:32
Прощання з військовослужбовцем Олександром Володимировичем Матвійчуком
17:29
🇺🇦Сьогодні, 10 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Южненської міської ради на якому розглянули низку важливих питань, що стосуються життєдіяльності громади.
10:10
Южненська громада попрощалася із Захисником України Сергієм Дубовим
13:36
Удар по продовольчій безпеці: російський ракетний обстріл пошкодив чергове судно з вантажем продовольства в порту Південний
21:59
Сьогодні мешканці Нових Білярів, що входять до Южненської міської громади, святкували День села.
18:37
🎉✨ В готелі «Еллада» 3 жовтня відбулося відзначення професійного свята педагогів.
10:31
Южненська громада попрощалася з захисником України Олександром Лановенком
10:19
📌Засідання робочої групи щодо бюджету 2025 року
11:06
В Южненській громаді відзначили День захисників та захисниць
16:27
Співробітники ЮКП “Муніципальна Варта” після виконання оперативних завдань з посилення оборони у Донецькій області повертаються додому
16:26
Зразкова циркова студію “Каскад” здобула 6 перших місць та Гран-Прі на всеукраїнському двотуровому фестивалі “Цирк запалює вогні”
11:36
Сьогодні, у День народження нашого міста, святкова програма біля ганку Палацу культури “Дружба” розпочалась із веселого та неймовірно милого конкурсу – “Перегони малюків”👶👣
14:00
Сьогодні в Южненській міській раді відбулося засідання регіонального оперативного штабу з підготовки житлово-комунальних, паливно-енергетичних об’єктів та закладів соціально-культурної сфери Одеської області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 ро
14:00
Сьогодні в Южненській міській раді відбулося засідання регіонального оперативного штабу з підготовки житлово-комунальних, паливно-енергетичних об’єктів та закладів соціально-культурної сфери Одеської області до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 ро
13:36
28 вересня в Южному відзначатимуть День міста. Нашому місту – 46 років!
11:33
Сьогодні в Южненській громаді знову панує скорбота
08:10
21 вересня у селі Сичавка пройшло свято села
10:41
19 вересня 2024 у центрі зайнятості відбувся тренінг по Всеукраїнській програмі ментального здоров’я «Ти як?»
10:32
На запрошення Одеської обласної федерації баскетболу спортивний клуб осіб з інвалідністю “Одеса Баскет” взяв участь у змаганнях у м.Южне.
21:22
Міні-ярмарок вакансій – діалог і шлях для укомплектування вакансій
20:13
Верховна Рада не змогла перейменувати місто Южне та інші населені пункти Одеської області.
09:26
Учасникам бойових дій з Южненської громади нададуть одноразову грошову допомогу
16:04
12-15 вересня 2024 року, м.Тернопіль відбувся Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед ДЮСШ та спортивних клубів 🇺🇦
18:47
🏐14-го вересня на спортивному майданчику ліцею №1 відбулися змагання з волейболу мікси до Дня фізичної культури та спорту.
14:40
🏆🤼🤾🏻⚽️🏀🚣🏻У Южному до Дня фізичної культури і спорту нагородили тренерів та спортсменів.
17:31
ОПЗ виробив перші 9 тисяч тон аміаку, але бракує транспорту
Больше новостей

📌Засідання робочої групи щодо бюджету 2025 року

Новости Южного
52
0

Сьогодні у Южненській міській громаді відбулося засідання робочої групи з питань бюджету на 2025 рік. У заході взяли участь депутати та представники різних управлінь, зокрема фінансового. Основною темою обговорення стали пропозиції мешканців громади та можливість їх врахування у майбутньому бюджеті.

Нагадаємо, що збір пропозицій від жителів громади завершився 31 серпня. Протягом цього періоду всі охочі могли подавати свої звернення як в електронному форматі через платформу «РАЗОМ», так і в паперовій формі. Загалом було отримано 151 звернення, з яких 95% подано онлайн, і лише 5% через телефонні або особисті звернення. Найбільш активними в процесі подання пропозицій виявилися люди віком від 25 до 50 років – вони надіслали 93 звернення. Від молоді до 25 років надійшло 7 пропозицій, а від мешканців віком понад 50 років – 51. Варто зазначити, що 81% усіх пропозицій були подані жінками.

Пропозиції стосувалися різних сфер, зокрема соціальних питань (29%), комунальних питань (28%), ремонту доріг (17%), організації дорожньо-транспортного руху (12%), екологічних проблем (11%) та питань безпеки (3%).

На сьогоднішньому засіданні робочої групи також розглянули пропозиції, реалізація яких уже триває в поточному році. Так, зокрема, вже цього року заплановано заміну вікон у Сичавській гімназії, проводиться поточний ремонт дороги Южне-Кошари, виділено кошти на проєктні роботи для створення бомбосховища в Новобілярській гімназії, а також на проєктно-кошторисну документацію для капітального ремонту системи вентиляції в укритті Ліцею №2. Окрім цього, триває ремонт пішохідної зони по вулиці Приморська, а також виділено фінансування на розробку проєкту алеї пам’яті для загиблих воїнів.

Окрему увагу на засіданні приділили питанню підтримки дітей з інвалідністю. Зокрема, йшлося про забезпечення безкоштовного харчування (сніданків) для учнів 5-11 класів. Цю ініціативу вже включено до Програми розвитку освіти на 2025-2027 роки.

Засідання робочої групи триватимуть і надалі, де більш детально обговорюватимуться пропозиції мешканців громади, щоб забезпечити максимально ефективне їх врахування у бюджеті на 2025 рік.

Нагадуємо, що жителі громади можуть також залишати свої побажання та пропозиції на офіційному телеграм-каналі громади у рубриці «Пропозиції і побажання».

0 комментариев

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.